Print, mail & fulfilment

Het gemak krijgt u er gratis bij

Direct Mail is vaak een belangrijk onderdeel van de marketingmix. Ook voor niet-promotionele doeleinden zijn papieren mailings nogal eens nodig. Denk bijvoorbeeld aan bevestigingen na aanmelding of het versturen van jaarlijkse overzichten of klantkaarten. De logistiek en organisatie van direct mail trekt een flinke wissel op bedrijven en organisaties. Daarom: uitbesteden die hap. Sinds jaar en dag doet Prisma Direct de direct mail fulfilment voor een breed scala aan klanten. Ze besparen er moeite én kosten mee.

Alleen maar voordelen

Van A tot Z

Wij printen en couverteren uw klantenbrieven, ontvangen en verwerken de respons in de database, voeren gegevens door en bieden distributie en warehousing voor uw briefpapier, plastic cards of vouchers. Het volledige pakket dus, zodat u nergens, maar dan ook nergens meer omkijken naar heeft. We werken met slimme systemen, moderne machines en een extreem goed veiligheidsbeleid. Doordat fulfilment bij ons een specialisme is, werken we tegen bijzonder scherpe prijzen. Wat is uw besparing bij outsourcing? Grote kans dat wij het voor minder doen. Het gemak krijgt u er gratis bij.

 

Meer dan papier

Ook uw e-fulfilment en webfulfilment zijn bij Prisma Direct in ervaren handen. Voor webwinkels verzorgen wij het gehele e-commerce fulfilment traject: van bestellingen tot klantenservice tot logistiek.

Het grotere plaatje

Direct Mail is altijd onderdeel van een bredere mix aan klantcontacten, waaronder alles op het gebied van direct marketing. Prisma Direct is een fanatiek pleitbezorger van een integrale aanpak van direct marketing. Pas als alles naadloos samenwerkt, ontstaat de magie. Benieuwd naar onze visie op uw direct marketing? Praat met ons.