Plastic cards

101 mogelijkheden waar u niet aan denkt

Prisma Direct is groot geworden met plastic cards. Het vormt nog steeds een belangrijk deel van ons werk. In onze state-of-the-art productiefaciliteit in Leeuwarden produceren we jaarlijks 30 miljoen pasjes. We zijn daarmee marktleider in Nederland. Plastic kaartjes hebben heel veel toepassingen. Veel mensen kennen ze van de loyaltyprogramma’s die de meeste winkelketens aanbieden. Grote kans dat de klantenkaarten in uw portemonnee door Prisma Direct zijn gemaakt.

Vaarwel tegoedbon

Een andere, belangrijke toepassing is de Gift Card: een kaart waar winkels zelf tegoed op zetten. Geen gedoe meer met tegoedbonnen en het verrekenen van restwaardes bij aankoop. De giftcards nemen het nieuwe saldo gewoon over, zijn weer op te waarderen en blijven van waarde. Daarmee is de Gift Card ook een interessante tool in uw marketingmix.

Extra indruk

Verzekeringspasjes, lidmaatschapspasjes, keycards, prepaid cards, game cards, toegangskaarten voor evenementen, ID-kaarten, tankpasjes en waarom geen extra stevige indruk met een glanzend plastic visitekaartje. De toepassingen voor plastic cards zijn legio. Laat u inspireren door de 101 mogelijkheden uit onze portfolio.

Onderdeel van een groter verhaal

Prisma Direct heeft alles in huis - inclusief een scherpe prijs - om uw plastic cards ook echt van nut te maken. Wij geloven sterk in de plastic card als onderdeel van een groter marketingplan. Daar ligt onze specialiteit. Benieuwd naar onze visie op uw kansen en mogelijkheden? Bel ons voor een goed gesprek.

Plastic en het milieu

Op zoek naar een milieuvriendelijke kaart? Daar gaan we graag in mee. Mais, rietsuiker, gerecycled papier of hout, BIO PVC - het is maar een kleine greep uit het milieuvriendelijke assortiment van Prisma Direct. Wij adviseren u graag verder.